Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Burgeri od kvinoje, patlidžana i gljiva

Kristina kuha i Kristina nam šalje recepte. Savršeno, zar ne? Danas su nam na repertoaru easy-made burgeri od povrća i žitarica. Jednostavni za pripremu i brzo gotovi, a sočni i nutritivno vrlo kvalitetni. 

Prenosimo vam Kristinin recept u cijelosti:

  • 1 manja šalica kuhane kvinoje
  • 2 patliđana
  • 6 većih gljiva
  • 2 žlice zobenih pahuljica
  • 1 glavica crvenog luka
  • 1 jaje

Luk, patliđan i gljive narežite na sitno pa stavite pržiti na 1 žlicu maslinovog ulja nekih 15-ak min. Maknite s vatre i pomiješajte s kuhanom kvinojom. Dodajte smjesi 1 jaje. Posolite, popaprite i sve dobro pomiješajte. Stavite ohladiti u frižider. Hladnu smjesu oblikujte u burgere. Prije pečenja uvaljajte ih u zobeno brašno i stavite peći na grill tavu (na laganu vatru). Nakon par minuta imate gotove burgere koje možete jesti uz omiljenu salatu.

Objavljeno 29.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija