Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Brzi kolačići bez pečenja od 5 sastojaka

kockice

Na poslu jedem najčešće 2 međuobroka, s obzirom da radim 9-17. Doručak je u 8, ručak u 13. Obavezno između nešto pojedem, ali i prije kraja radnog vremena, posegnem za još jednim obrokom koji mi taman dođe prije treninga. 

No, kao i s glavnim obrocima i ove treba na vrijeme isplanirati. Da previše ne mudrujem, volim napraviti neke energetske pločice pa sam mirna par dana, a i ako idem na put one su super rješenje. 

Naletjela sam nedavno da jedan vrlo jednostavan recept pa sam ga nekidan i isprobala i potvrđujem da ga svakako probate. 

Evo sastojaka: 

  • 170 g badema
  • 150 g grožđica
  • 1/2 čajne žličice cimeta
  • 10 sušenih marelica
  • 30 g kokosovih mrvica

Marelice izrežite na što sitnije. U blender ubacite bademe, grožđice i cimet i blendajte dok ne dobijete kremastu smjesu. Potom dodajte marelice i blendajte 30-ak sekundi pa dodajte kokos pa blendajte još 10-ak sekundi.

Smjesu istresite na papir za pečenje pa nekim čvrstim predmetom poravnajte po gornjoj strani tako da dobijete smjesu debljine oko 1cm. Ovako razvaljanu smjesu ohladite u hladnjaku na pola sata jer ce biti lakše za rezati. Narežite na kockice željene veličine pa držite u hladnjaku ili posudi koja ne propušta zrak. 

Objavljeno 13.04.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija