Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Brzi i zdravi ručak: Piletina s lećom i tikvicom

"Brzo, fino i zasitno", kaže Kristina na početku ovog recepta. I zaista, sa samo 4 sastojka imate super obrok, a ne morate pritom ni stajati satima pred štednjakom. Za pola sata je sve gotovo. Usput, puno je proteina, masti nema gotovo ništa, a ugljića je jako malo.

Sastojci za recept: 

  • 300g pilećih prsa
  • 2 glavice crvenog luka
  • 1 tikvica, veća
  • 1 veća šalica leće

Leću skuhajte. Na maslinovom ulju prepecite luk te mu dodajte piletinu narezanu na kockice. Po potrebi podlijte vodom.

Nakon 20-ak minuta "krčkanja" ubacite i nasjeckanu tikvicu. Dinstajte, s podlijevanjem, još 10-ak minuta.

Na kraju umiješajte i leću koju ste prethodno procijedili. Začinite po želji. (ja sam stavila sol, kajenski papar i mrvicu kurkume)

Dobar tek!

Objavljeno 29.10.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija