Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Bolero idila: Sladoled u preko 30 okusa, bez šećera - savršeno za sve na dijeti!!!

Zamislite ovo:

Sladoled bez šećera. Bez laktoze. Bez konzervansa. Bez glutena. Bez umjetnih boja.

Zamislite još i ovo:

Sladoled s gotovo ništa kalorija. Sladoled u preko 30 okusa. Sladoled sa 100% preporučene dnevne doze vitamina C.

I na kraju zamislite ovo:

MOGUĆE JE!

Mome veselju nije bilo kraja kad su u ponudu Fitness.com.hr webshopa uvršteni Bolero napitci! Naime, radi se o superpraktičnim vrećicama instant napitaka koje mogu piti – do mile volje!

Pogledajte samo popis dostupnih okusa: naranča, lubenica, mandarina, limun, ananas, bijelo grožđe, crno grožđe, banana-jagoda, malina, exotic, breskva, jabuka, banana, jagoda, guarana, multivitamin, kiwi, papaja, bobičasto voće, kokos, kruška, višnja, žuti grejp, slatka dinja, crni ribiz, guanabana, lazarkinja, guava, crvena naranča, borovnica, badem, đumbir, nar i lychee.

A cijena? Vrećica košta samo 5 kuna!! 

Kome su namijenjeni Bolero napitci?

Zbog svojeg sastava ove vrećice su dozvoljene svima koji paze na unos šećera pa se Bolero sokove naziva „rajem za sve koji su na dijeti“ ili jednostavno – izbjegavaju šećerima krcate klasične sokove, a dojadila im je voda!

Bolero napitke odabiru svi koji brinu o svojem zdravlju i žive zdravim načinom života. Također, prikladan je za dijabetičare kao i osobe intolerantne na gluten i laktozu.

Bolero sokovi su pakirani u praktične vrećice. Svaka vrećica teži 9 g i dovoljna je za pripremu 1,5 - 2,5 litara soka ovisno o vašoj želji za intenzivnošću. Ove male vrećice vrlo su pogodne za nošenje bilo kamo, a priprema je jednostavna - samo dodajte 1,5 - 2,5 l hladne vode i promiješajte.

Kako napraviti sladoled?

Odaberite Bolero sok koji želite. Pomiješajte Bolero instant napitak u vodi, a količinu vode birajte prema jačini sladoleda koji želite dobiti. Što manje vode – to će intenzitet okusa biti jači. (No, imajte na umu da je vrećica namijenjena za 1,5 - 2,5 litre soka.

U kalupe za sladoled stavite po žlicu nekog smrznutog ili svježeg voća. Pa do vrha nalijte Bolero sok i stavite u duboki led da se smrzne.  Kad su sladoledi gotovi – navalite!

Ja sam sebi danas napravila sladoled od bobičastog voća, višnje i kokosa! (u kokos umjesto voća možete ubaciti 1 čajnu žličicu mrvica kokosa)

Foto: Nika Maštruko

Objavljeno 14.08.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija