Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Aromatični muffini od jaja u košarici od tikvica

jaja muffini

Postoje oni neki ljudi za koje, kad vam netko priča o njima, pomislite "ja tu osobu baš želim upoznati"! U mom slučaju to su ljudi koji puno rade, rade što vole i najvažnije - to rade jako dobro i sa strašću!

Danas je moja klijentica Renata objavila ove super fotke koje možete vidjeti uz tekst. S obzirom da je Renata jedna od onih koji pitaju "moram li jesti prije treninga?" i "što će se dogoditi ako ne jedem?", bilo mi je jasno da ovo na slikama nije njenih ruku djelo. No, do osobe koja je ovo radila sam morala doći!

I tako je Renata ispričala u nekoliko rečenica tko je Stvarateljica! Njeno ime je Antea Piplica, ona studira na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, uz studij radi u jednom bistrou i uz sve to "radi kolače, torte, posebno zdrave slastice poput sirovih torti i kolačića", kaže Renata.

"Ona inače fakat kuha čudesa. I baš to jako voli i super joj ide", kaže Renata pa je jasno da Anteine recepte želim podijeliti i s vama!

Pogledajte sastojke i pripremu ovog jela! Sve je zapravo jaako jednostavno, ali da bi to izgledalo kao na slici potrebno je biti kreativan, a to Antei očito jako dobro ide!

  • 3 jaja
  • 1 žlica zobenog mlijeka
  • kajenski papar
  • timijan
  • kora tikvice narezana onim za guliti krumpire na tanke duge ploske
  • mozzarella ili posni sir

Jaja umutiti pjenjačom s mlijekom i začinima. Narezanom tikvicom obložiti silikonski kalup za muffine (kao košaricu napraviti), uliti malo jaja da pokrije dno, dodati sir u sredinu i preliti ostatkom jaja.

U ovom slučaju, po vrhu su posute kockice avokada i sve je zapečeno u pećnici. Na 180 stupnjeva, 15-ak minuta. Na kraju, po vrhu je radi dekoracije stavljeno par goji bobica!

Bravo Antea i veselimo se tvojim novima čudesima!

jaja muffin

Objavljeno 29.01.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija