Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

"Vaka, naka" hrskava piletina

piletina

Piletine vam je preko glave? Imamo jedan recept za piletinu na malo drugačiji način. Točnije, ja imam tipkovnicu, a Kristina ima piletinu, ideju, recept i realizaciju. Ja samo jedem i tipkam. Savršena smo kombinacija. 

Kaže ona meni ovako: "uvijek neka piletina, vaka, naka, e pa sad, oevo ovaka..." 

Mislim da joj nije baš želja da to završi u naslovu, ali eto... 

Sastojci: 

  • 8 komada pilećih bataka (boca)

Smjesa za paniranje:

  • 3 jaja
  • 2 žlice kukuruznog brašna
  • 2 žlice raženog brašna
  • 2 dcl bademovog mlijeka
  • malo kurkume i kajenskog papra

Prilog: 

  • par rotkvica
  • malo crvenog kupusa
  • malo rikole
  • malo zelene salate
  • malo sezama

Smjesu za paniranje promiješaj i u to uvaljaj meso. Meso posloži na papir za pečenje koji si prethodno stavila na protvan, prekrij aluminijskom folijom i stavi u pećnicu da se peče na 180 stupnjeva, nekih 45 minuta. Nakon toga makni foliju pa stavi još 10-15 minuta da se zapeče i napravi hrskava korica. 

Sve sastojke za prilog pomiješaj i začini po želji. 

Na ovaj način se mogu raditi i pileća prsa. 

Uživajte!

Objavljeno 18.12.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija