Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Zapečena cvjetača u umaku

Zapečena i aromatična cvjetača osvojit će i one koji nisu baš najveći ljubitelji povrća. Recept je toliko jednostavan da ga možete pripremiti u bilo koje doba dana, a posebno kada se vratite umorni s posla.

Sastojci:

-1 glava cvjetače 

-1/2 limenke punomasnog kokosovog mlijeka

-1 žličica kurkume

-1 1/2 žličica himalajske soli

-1 žlica Jaggety- prirodne suhe mješavine povrća

-3 žlice soka od limuna

-3 žlice prehrambenog kvasca u prahu

-1/2 žličice češnjaka u prahu

Cvjetaču operite i narežite na komade. U zdjeli pomiješajte sve sastojke za umak pa prelijte preko cvjetače i ostavite 10 minuta da se marinira.Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Tepsiju obložite papirom za pečenje. Ravnomjerno nanesite smjesu u tepsiju. Pecite oko 40 do 45 minuta. Svakih 15 minuta promiješajte smjesu.

Objavljeno 09.04.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija