Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Fermentirani veganski krem namaz od kopra i češnjaka

Nevjerovatano lagani fermentirani mirisni i ukusni veganski sir koji će oduševiti sve ljubitelje mliječnih namaza. Napravljen od orašastih plodova i probiotika, a obogaćen začinima poput kopra i češnjaka.

Sastojci:

-2 šalice natopljenih ind. oraščića na nekoliko sati

-1 šalica vode

-1/2 žličice himalajske soli

-1 režanj češnjaka fino nasjeckanog

-2 žlice sjeckanog kopra

-1 žlica soka od limuna

-1 kapsula veganskog probiotika

 Operite orašćiće pa ih pomiješajte u blenderu sa vodom, soli i sokom od limuna. Miješajte do fine kremaste smjese. Smjesu prebacite u staklenu posudu koju ste prethodno sterilizirali. Otvorite kapsulu probiotika i dodajte smjesi. Pomiješajte pa ostavite na sobnoj temperaturi u blizini topline da fermentira oko 24-48 h. Što je temperatura toplija to će biti biti brža fermentacija. Nakon što je namaz fermentirao dodajte sjeckani kopar i češnjak. Dobivenu smjesu stavite u frižider da se stisne. Poslužite uz svoje omiljeno pecivo ili krekere.

Objavljeno 28.08.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija