Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Čokoladni namaz s lješnjacima

Ovaj domaći čokoladni namaz s lješnjacima uistinu je nevjerojatan. Odlikuje se iznimno bogatim upečatljivim okusom i finom kremastom teksturom. Napravljenih je s par jednostavnih sastojaka i ono što je najbitnije ne oduzima vam puno vremena. Prženi lješnaci su zvijezda ovog recepta u kombinaciji sa sirovim kakao prahom koji sadrži niz nutrijenata. Sve što vam je potrebno je samo dobar multipraktik i malo volje.

Sastojci:

-2 velike šalice lješnjaka

-5 žlica kakao praha

-4 žlice kokosovog šećera

-2 1/2 žlice ekstra djevičanskog kokosovog ulja

-90 g domaće tamne rastopljene čokolade

-po želji biljno mlijeko

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 180 C. Uzmite pladanj za pečenje i stavite tostirati lješnjake oko 12-14 minuta dok fino ne porumene, a sa strane kožica počme pucati. Izvadite i malo ostavite da se ohlade pa pomoću kuhinjske krpe trljajte lješnjake dok se kožica ne skine. U međuvremenu na vodenoj pari rastopite čokoladu i kokosovo ulje. U multipraktik stavite lješnjake i miksajte oko 5 minuta dok ne dobijete fini maslac od lješnjaka. Dodajte ostale sastojke i miješajte do fine kremaste smjese. Ako želite da bude više tekuće dodajte malo biljnog mlijeka po želji. Svoj omiljeni namaz posluži uz palačinke ili ga iskoristi u izradi keksića. U slast !

 

Objavljeno 17.05.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija