Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ništa mi neće ovaj trening pokvrit' ! ! !

Vućem se cijeli dan po kući odgađajući trening, ali predvečer je odluka pala - sad ili nikad! Sjedam u auto, odlazim na stazu. U kolovozu obično napravim pauzu i radim samo kratke treninge 3 puta tjedno, tek toliko da održim kondiciju i zadovoljim potrebu za 'ispuhivanjem' negativne enegije.
Na stazi mali milijun ljudi, ali stavljam ih na 'ignore' i počinjem trčati. Prvi krug, drugi krug...jugo pritišće i sa neba i sa zemlje, ne da mi disati, a kamoli trčati željenim tempom! Šta je - tu je, krugovi idu dalje, treći, četvrti...neki klinci se napucavaju nogometnom loptom i paf - lopta mi prozuji 2 cm ispred nosa! Ovo mi je ubrzalo puls i podiglo adrenalin! Zaključim da je bolje da ubrzam tempo jer ću tako smanjiti šanse da me lopta pogodi (ili ipak neću?!). Peti, šesti, sedmi krug...taman pomislim kako mi dobro ide kad mi bubetina uleti u oko! Pokušavam je iskopati prstima, ali bez uspjeha...počinje peći ko sam vrag pa sam stala i obavila mini operaciju oka uz pomoć majice - buba promjera 1.5 mm je uspješno izvađena i ja napokon nastavljam trčati dalje! Osmi krug, deveti...taman si pomislim kako imam još samo jedan krug za otrčati i kako me više ništa ne može omesti, a onda je jugo pokazalo svoje zube i spustila se kiša - pljusak, da budem precizna! E, to me razbijesnilo - sad je dosta! Napravit ću trening kako spada, makar i sjekire počele padati! Deseti, jedanaesti, dvanaesti, trinaesti...zanesena razmišljanjem kako se sve urotilo protiv mene nisam ni primjetila da sam već ušla u četrnaesti krug i da je kiša prestala, sunce izašlo, a za njim i duga - i to dvije duge! Osmijeh na lice i šprint - zadnji krug sam pretrčala brzo koliko su me noge nosila i sva zadihana sam došla na mjesto s kojeg sam počela trčati, ali ovaj puta u totalno promijenjenom raspoloženju!  A onda se oslobodio i hormon 'ajmo raditi čučnjeve' i horon 'ajmo napraviti par sklekova', pa su nakon rastezanja pale još i te vježbice: 5 x 20 čučnjeva i 5 x 10 sklekova. I još jedno kratko istezanje za kraj, te pjesma na putu do doma ˝ ...ništa mi neće ovi dan pokvaaaarit'...˝! Preplavljena hormonima sreće koji su se napokon oslobodili, uz pretrčanih 6 km i nekoliko čučnjeva i sklekova ovaj dan je ipak dobio smisao!
Što drugo reći za kraj, osim da trening zaista čini čuda! I ružno vrijeme i jugo i djeca i buba...sve se urotilo protiv mene da ne napravim trening, ali znala sam da ću na kraju sama sebi biti zahvalna - i jesam :-)

Objavljeno 06.08.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija