Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ultimativni vodič za motiviranje!

Ti to možeš! Ti to želiš! Ti to znaš!
Jer FITovci žive u prozračnijem i sigurnijem svijetu



Svi oko tebe govore da si ovakav i onakav, ma šta ćeš to radit, nemoj ovo, radi ono, al ti trebaš pogledati unutar sebe i svoje duše, zaroni duboko u najdublje slojeve svoje duboke svijesti i pokreni se! Ne gledaj druge jer oni ti ne trebaju, ti trebaš samo sebe jer si sam sebi najbolja motivacija! Voli samoga sebe kao što želiš da te drugi vole!

Istina je na tvojoj strani! Samo trebaš to željeti i vidjet ćeš da sve ide super glatko! Nemoj nikada prihvaćati ono što ti drugi kažu jer je život mega lijep i samo se trebaš probuditi i vidjeti da je to istina!

Život je lijep! Moraš samo htjeti učiniti nešto za sebe i učini to danas! Da, dobro si pročitao/la, učini to danas! Zgrabi život za cojones i ne puštaj! Mi smo sami vlasnici svoje sudbine i nemojmo posustati pred nepravdama u životu jer tako postajemo samo jači.

Svaki dan otkrij unutarnju duševnu psiho stranu u sebi i vidjet ćeš da imaš snage i da se možeš oduprijeti svim pošastima ovog svijeta. Samo treba odabrati cilj i sve će biti dobro dokle god leptiri prolaze glavom.

Nema odustajanja! Morate sami sebi reći da ste zgodni, lijepi i nabildani i tek će onda vaše tijelo reagirati na to! Jer život je prelijep i treba iskoristiti svaku minutu, ma i sekundu na vježbanje i pripravljanje nutricionističkih i zdravih i laganih obroka koji ne opterećuju vašu probavu i vaše će vam tijelo biti zahvalno.

Nema ništa ljepšeg od zadovoljstva jer ste postigli cilj! Vježbajte svaki dan i prštit ćete od energije i osjećat ćete se kao da ste na oblacima i oko vas će cvjetati ruže i tulipani a vi ćete zračiti ultra pozitivnom energijom!

Zapamtite da je viša sila univerzuma s vama i da samo trebate sami sebi reći da možete i to će odmah biti učinjeno! Nema odustajanja! Samo pogled na ružama popločen bistar i prohodan cilj i sve će biti lakše! I ne zaboravite pogledati duboko i još dublje unutar sebe i svoje duše i svoga uma jer je to ultimativno i mega dobro oružje koje će vas odvesti na blistavi puta ka ostvarenju vaših ciljeva!

Do sljedećeg odlomka o osnaživanju tijela, duha i inih koncepcija,

vaš Thorn!

Objavljeno 18.04.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji35komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji35komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija