Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Piletina s cherry rajčicama i mladim lukom

Piletina s mini rajčicom

Sastojci za 1 osobu:
- 150 g pilećih prsa 
- 2 žlice maslinovog ulja 
- 200 g mini rajčica 
- 1 češanj češnjaka 
- 2 mlada luka 
- Par listića svježeg bosiljka

Priprema:

  1. Pileća prsa popržite na žlici maslinovog ulja, sa svake strane po oko 5 minuta, dok se ne zazlati. Mini rajčice operite te ih pred kraj prženja mesa dodajte u tavu i kratko popržite dok malo me omekšaju. Meso posolite i popaprite, te ga zajedno s mini rajčicama izvadite na tanjur i poklopite zdjelom da ostane toplo i da se sokovi prožmu.
  2. Na istoj tavi, na soku od pečenja i uz dodatak još jedne žlice ulja, popržite par sekundi češnjak sjeckan na tanke ploškice, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće. Pirjajte par minuta, dok luk ne omekša. Posolite i popaprite. Bosiljak natrgajte na komadiće pa dodajte mladom luku.
  3. Piletinu narežite na deblje ploškice, prelijte ju sokom od pečenja i poslužite s mladim lukom i mini rajčicama.

Izvor: The Slice of FIT Life

Objavljeno 03.04.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija