Sastojci za 1 osobu:
- 180 g pilećih prsa
- 1 žličica kokosovog ulja (ili maslinovog)
- 50 g bulgura
- 1 rajčica (ili mini rajčice)
- 100 g krastavca
- 2 žlice (50 g) posnog sira
- Malo svježeg bosiljka po želji
- 1 žličica maslinovog ulja
Priprema:
- Bulgur stavite kuhati u veću količinu kipuće posoljene vode, oko 15-20 minuta.
- Pileća prsa ispecite na teflonskoj tavi na malo kokosovog ulja (koristim kokosovo ulje bez mirisa) ili maslinovog ulja. Pecite sa svake strane po oko 5-7 minuta, a zatim stavite na tanjur, posolite i popaprite te poklopite zdjelom da meso “odmori” 5 minuta i da bude sočnije.
- Povrće očistite i nasjeckajte na komadiće te pomiješajte s kuhanim i ocjeđenim bulgurom. Dodajte posni sir, žličicu maslinovog ulja, listiće bosiljka te sol i papar i sve dobro izmiješajte.
- Poslužite s pilećim prsima.
Izvor: The Slice of FIT Life
Objavljeno 03.04.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija