Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pileća prsa sa salatom od bulgura i povrća

piletina s bulgurom

Sastojci za 1 osobu:
- 180 g pilećih prsa 
- 1 žličica kokosovog ulja (ili maslinovog)
- 50 g bulgura 
- 1 rajčica (ili mini rajčice) 
- 100 g krastavca
- 2 žlice (50 g) posnog sira 
- Malo svježeg bosiljka po želji
- 1 žličica maslinovog ulja

Priprema:

  1. Bulgur stavite kuhati u veću količinu kipuće posoljene vode, oko 15-20 minuta.
  2. Pileća prsa ispecite na teflonskoj tavi na malo kokosovog ulja (koristim kokosovo ulje bez mirisa) ili maslinovog ulja. Pecite sa svake strane po oko 5-7 minuta, a zatim stavite na tanjur, posolite i popaprite te poklopite zdjelom da meso “odmori” 5 minuta i da bude sočnije.
  3. Povrće očistite i nasjeckajte na komadiće te pomiješajte s kuhanim i ocjeđenim bulgurom. Dodajte posni sir, žličicu maslinovog ulja, listiće bosiljka te sol i papar i sve dobro izmiješajte.
  4. Poslužite s pilećim prsima.

Izvor: The Slice of FIT Life

Objavljeno 03.04.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija