Heljdin kruh s orasima je moj apsolutno najdraži kupovni kruh. Ne jedem ga često (kruh općenito), ali u rijetkim situacijama kad mi baš dođe, kupim ga malo za guštanje :)
Papam ga ili za doručak, ili kao dio nekog međuobroka. Ovoga puta iskombinirala sam ga s posnim sirom, začinima i rotkvicama - te dobila odličan prijepodnevni snack.
Sastojci (za 1 osobu):
- 1 šnita heljdinog/integralnog ili proteinskog kruha
- 60 g posnog sira
- sol, svježe mljeveni papar, sušeni ili svježi kopar po želji
- 1/2 žličice maslinovog ulja
- 5-6 rotkvica
Priprema:
- U posudici izmiješajte posni sir sa svježe mljevenim paprom, solju i sušenim ili svježim začinskim biljem po želji.
- Začinjeni posni sir namažite na krišku kruha. Rotkvice operite i narežite na tanke kolutiće. Dekorativno ih posložite po posnom siru, a zatim sve još malo posolite i popaprite te poprskajte s malo maslinovog ulja i poslužite.
Izvor: The Slice of FIT Life
Objavljeno 25.04.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija