Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Heljdin kruh s posnim sirom i rotkvicama

Heljdin kruh s rotkvicom

Heljdin kruh s orasima je moj apsolutno najdraži kupovni kruh. Ne jedem ga često (kruh općenito), ali u rijetkim situacijama kad mi baš dođe, kupim ga malo za guštanje :)

Papam ga ili za doručak, ili kao dio nekog međuobroka. Ovoga puta iskombinirala sam ga s posnim sirom, začinima i rotkvicama - te dobila odličan prijepodnevni snack.

Sastojci (za 1 osobu):

  • 1 šnita heljdinog/integralnog ili proteinskog kruha
  • 60 g posnog sira
  • sol, svježe mljeveni papar, sušeni ili svježi kopar po želji
  • 1/2 žličice maslinovog ulja
  • 5-6 rotkvica

Priprema:

  1. U posudici izmiješajte posni sir sa svježe mljevenim paprom, solju i sušenim ili svježim začinskim biljem po želji. 
  2. Začinjeni posni sir namažite na krišku kruha. Rotkvice operite i narežite na tanke kolutiće. Dekorativno ih posložite po posnom siru, a zatim sve još malo posolite i popaprite te poprskajte s malo maslinovog ulja i poslužite. 

Izvor: The Slice of FIT Life

 

 

Objavljeno 25.04.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija