Ovakva večera uglavnom nastane od ostataka od ručka. I to je okej. Tako je recimo kod mene bilo jučer.
U hladnjaku mi je ostao pileći file koji sam morala potrošiti, ali i jedna tikvica. Feta sir uvijek imamo doma, kao i sve ostalo...
Nije tu bilo neke velike filozofije, recept je nastao sam od sebe. A kako mi je dobro zvučao u glavi, a onda poslije i svojim okusom nakon što sam nakon treninga na ove sve navalila, dijelim ga s vama.
Vjerujem da će vam koristiti i biti inspo...
Sastojci
1 veći pileći file
1 tikvica
malo bučinih sjemenki
malo bučinog ulja
kokosovo ulje
himalajska sol i papar
kockice feta sira
pola limuna
Priprema
Pileći file narežite na kockice, isto napravite i s tikvicom. Na grill tavi na mali kokosovog ulja ispecite piletinu, potom dodajte tikvice.
U suhoj tavici paralelno malo prepržite bučine sjemenke. Sve skupa stavite u jednu zdjelu, dodajte kockice feta sira, posolite i poparite po želji.
Pošpricajte sve skupa s malo bučinog ulja i limunom i to je to. Imate odličnu, konkretnu večeru - zdjelu punu zdravlja.
Objavljeno 31.01.2019.