Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ražnjić prokulice su mi otkriće

Nisam više sigurna volim li ili ne prokulice. No, kako god, činjenica je da sam ih s ovom verzijom pripreme itekako zavoljela.

Malo je reći da su ražnjić prokulice baš ukusne. Bilo da ih jedete tako same ili pak kao prilog nekom mesu.

U svakom slučaju, ako ih koji dan odlučite napraviti, nećete požaliti. 

Sastojci

450 g prokulica
3 žlice maslinovog ulja
50 ml balzamičnog octa
1 žlica meda
1 žlica senfa
2 žličice mljevene crvene paprike
sol

Priprema

U posudi pomiješajte ulje, ocat, med i senf, a potom ubacite prepolovljene prokulice. Sve skupa dobro promiješajte.

Napikajte polovice prokulica na štapiće za ražnjiće. 

Na grill tavi pecite prokulice otprilike pet minuta sa svake strane, sve dok ne omekšaju i ne poprime lijepu smeđu boju.

I dobili ste prokulica ražnjiće, možete ih poslužiti zasebno ili kao prilog nekom mesu. 

Objavljeno 02.06.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija