Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pureće okruglice s bademovim brašnim

Moram reći da mi od mljevenog mesa nekako najviše odgovara puretina i to ona iz mesnice. Miješano meso u kojoj god kombinaciji bilo nekako mi uvijek teško padne na želudac.

Tako recimo bolonjez uvijek radim od puretine, a i mesne okruglice kao ove neki dan. Super su jer ste s njima jako brzo gotovi, a kao prilog možete napraviti doslovno bilo što.

Ja se obično odlučim za salatu. Pa evo, ako vam treba neka ideja za ručak preko tjedna, imate je... 

Sastojci

300 g purećeg mljevenog mesa
100 g bademovog brašna
1 luk
2 češnja češnjaka
1 jaje
sol i začini po želji
malo sjeckanog peršina
kokosovo ulje

Priprema

Pomiješajte pureće meso sa sitno sjeckanim lukom i češnjakom pa dodajte brašno. Na kraju umiješajte jaja i začine. Oblikujte okruglice od mesa i pecite ih na ulju u tavi.

Kad su gotove po njima posipajte malo svježeg sjeckanog peršina. Uz okruglice poslužite kakvo kuhano povrće ili salatu. 

Objavljeno 28.07.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija