Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Popečci od buče gotovi za 15 minuta? Da, moguće je

Kad vam netko spomene buču vjerujemo da je prva stvar na koju pomislite - gusta krem juha. I meni je isto tako, uglavnom.

No, evo još jedne varijacije na temu gdje buča igra glavnu ulogu.

Odlučila sam se na izvedbu popečaka od buče. Realno, tko ne voli popečke, bilo da ih jedete same s nekim umakom ili ih poslužite uz neko varivo kao dodatak.

Za koju god se verziju odlučili, popečci od bundeve su zapravo vrh i gotovi su za 15-ak minuta...

Sastojci

400 g naribane hokaido buče 
2-3 režnja češnjaka
1 žličice origana
1 žličice bosiljka
1 žličice soli
1 jaje
100 g pirovog brašna

Priprema

Izmiksajte zajedno buču, češnjak, origano, bosiljak i sol. Zatim, dodajte pirovo brašno i sjedinite masu.

U tavici zagrijte maslinovo ulje. Oblikujte popečke rukama. Neka ne budu deblji od 1 cm.

Pecite ih na laganoj vatri s obje strane dok ne poprime zlatnosmeđu boju. Kad su pečeni ja ih obično stavim na salvetu da upiju višak ulja.

Isto tako, volim ih često poslužiti uz neki dip od grčkog jogurta. To mi onda bude to. 

Objavljeno 16.12.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija