Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Odrezak celera paniran u mljevenim lješnjacima. Znam, zvuči sjajno!

Celer je iznimno ljekovita biljka izvrsnog okusa i mirisa koju su za kuhanje najfinijih i najzdravijih juha koristile naše bake.

Međutim, s vremenom celer je zapao u carstvo potisnutih namirnica. No, tu i tamo bismo ga se ipak trebali sjetiti, a danas sam u fokus stavila korijen celera u verziji odrezaka s posebni dodatkom…

Riječ je o paniranim odrescima, ali u mrvicama lješnjaka. Moglo bi vam se svidjeti kao "pomaknuti" zalogaj za večeru.

Sastojci
korijen celera
1 jaje
mljeveni lješnjaci
himalajska sol
papar

Priprema

Celer ogulite i narežite na odreske debljine 1 cm. Izmutite jaje, posolite ga i poparite.

Fetu celera sa svih strana umočite u jaje, pa onda u mljevene lješnjake.

Tako panirane odreske stavite u protvan koji ste prethodno obložili papirom za pečenje.

Odreske celera pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 20 minuta na 170 stupnjeva.

Možete ih poslužiti uz salatu od naribanog crvenog kupusa ili pak uz neki umak na bazi jogurta. Razmislite! 

Objavljeno 26.02.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija