Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kad slanutak vodi glavnu riječ ili kako pripremiti odličan proteinski obrok u 15 minuta

Slanutak je pomalo neugledno zrno, ali zapravo daje toliko mogućnosti. Osim što je bogat vlaknima i proteinima, sadrži i niz ključnih vitamina i minerala.

Sve to uvijek nekako uzimam u obzir jer mu nisam baš sklona, nisam sigurna još točno iz kojeg razloga, ali sam ipak pronašla nekoliko recepta u koje ga mogu implementirati, a da mi bude fin i da ga u konačnici povremeno i pojedem.

Ovo sam radila neki dan, a ispalo je prilično ukusno i jednostavno. Svega 15 minuta pripreme, bez neke velike filozofije.

Sastojci

400 grama konzerviranog slanutka
2 (ili po želji više) jaja
narezani svježi špinat, količina je proizvoljna
pola žličice crvene paprike
himalajska sol po želji
papar po želji
malo maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220 °C. U vatrostalnu posudu stavite prvo isprani konzervirani slanutak, narezani špinat, začine i ulje.

Prije stavljanja u dobro zagrijanu pećnicu sve dobro promiješajte.

Ja pečem oko 5 minuta, a onda na površini razbijem 2 (ili po želji više) jaja pa ostavim da se peče još kojih 5 minuta. Sve ovisi o tome koliko volite da su vam jaja pečena.

I tu je kraj, imate odličan proteinski ručak ili večeru, kako god vam paše. 

Objavljeno 19.11.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija