Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Kad se špinat i mozzarella udruže nastane jedan jako ukusni složenac

Ovaj recept - složenac od špinata i mozzarelle je dokaz da možete jesti dijetni i fini zalogaj za večeru ili pak ručak. Nema puno kalorija, a u svakom zalogaju ćete uživati.

Ono što vam još ide u prilog je jednostavna i stvarno brza priprema. No, ono što traje i na što vi ne možete utjecati jest iščekivanje da pećnica odradi svoje. Ali, to je nekako u cijeloj priči zanemarivo, zar ne? (Ja sam u međuvremenu usisala stan :)

Pa evo, ovaj složenac je vrlo često na našem kućnom meniju i jako brzo nestane…


Sastojci


4 šalice nasjeckanog svježeg špinata
1 i pol šalica narezane mozzarelle
3 žlice sitno nasjeckanog mladog luka
8 jaja
1-2 žličice maslinovog ulja
sol i papar po želji

Priprema

Prvo zagrijte pećnicu na 200 C, a vatrostalnu posudu premažite uljem. U tavi na maslinovom ulju vrlo kratko, minutu do dvije, popržite špinat.

Špinat prebacite u vatrostalnu posudu i rasporedite ga ravnomjerno. Pospite po njemu ravnomjerno mozzarellu i zalijte sve skupa umućenim jajima. Posolite, popaprite po želji.

Nježno promiješajte kako bi se bolje spojili špinat, jaja i mozzarella. Pecite oko 25 do 30 minuta (ovisno o pećnici), dok ne porumeni. I eto, dobili ste fini složenac, fini obrok.

Objavljeno 16.01.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija