Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Hrskavi pileći file s pinjolima i zelenom salatom ili kako ste dobili super ideju za večeru

Pinjoli ili jestive sjemenke bora postali su jedan od svima najdražih orašastih plodova na tržištu.

Iako je riječ o vrlo kaloričnoj poslastici: 200 grama pinjola ima 191 kalorija oni su izvrstan izvor vitamina i minerala, a njihov slatki okus i hrskavost brzo će vas začarati.

Ljudi ih najčešće vole lagano popržiti na tavici, kao i u ovoj verziji s piletinom i zelenom salatom što vam donosim u nastavku, a što će vam u kombinaciji biti jedna odlična zdrava večera koju biste mogli pripremiti već danas.

Sastojci

2 pileća filea
2 žlice pinjola
maslinovo ulje
zelena salata
limunov sok
balzamični ocat

Priprema

Na malo maslinova ulja u gril tavi kratko popržite pinjole, a zatim ih izvadite sa strane.

U tavu dodajte filete piletinu, pržite dok ne postane hrskava.

U međuvremenu zelenu salatu začinite s malo maslinovog ulja i limuna ili balzamičnog octa te je stavite ne tanjur s pečenim filetima i po svemu posipajte pinjole.

Objavljeno 26.02.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija