Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Gricka vam se nešto? A što kažete na čips od jabuke?

U pms-u sam i da vam budem potpuno iskrena, najrađe bih pojela čips, onaj masni, slani, basic iz najvećeg pakiranja. No, to danas, a ni inače nije opcija, jer si ne želim udovoljavati u tim "jeftinim" porivima, pa sam odlučila cijelu stvar okrenuti u svoju korist. Pa eto, napravila sam ni manje ni više nego čips od jabuke, koji je, ruku na srcu, i više nego ukusan, dostojan za svrstati ga u kategoriju grickalica i vrlo jednostavan kada je u pitanju njegova priprema. Recept vam donosim u nastavku...


Sastojci
4 jabuke
1 žlica meda
sok od 1 limuna
malo cimeta

Priprema
Dobro operite jabuke, izvadite im sredinu i koštice, narežite na tanke ploškice (budite oprezni, ja sam se naravno, malo porezala). Ako niste vješti u rezanju, možda će vam u tom slučaju poslužiti i ribež, a i ploškice će biti sve jednake debljine. U zdjelici pomiješajte med, cimet i limunov.

Svaku plošku jabuke umočite u pripremljenu smjesu pa slažite u veći pleh za pečenje koji ste prethodno prekrili masnim papirom. Čips od jabuka pecite, odnosno sušite sat, do sat i pol na temperaturi od 100 °C dok ne postane hrsk hrsk hrskav.

Ohladite, poslužite i ponosno ga grickajte.

Objavljeno 28.10.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija