Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Bezglutenski i raskošni vege wok

Koliko volite wok od 1 do najviše na svijetu. Ja ga stvarno obožavam, a kad tome pridodam i da je brzo gotov, stvar odmah postaje bolja.

Ovo je jedna vege verzija, a vi svemu možete pridružiti bilo koje povrće ili sastojak koji vam odgovara.

Ja sam išla na basic varijantu jer mi je to sadržaj hladnjaka u tom trenu dopuštao.

Uz tv seriju koju pratim ovo je bio bonus u kojem sam beskrajno uživala. 

Sastojci

150 g rižinih rezanaca
2 žlice soja sos bez glutena
1 manji luk
100 g šampinjona
1 tikvica
1 veća mrkva
kokosovo ulje

Priprema

Stavite veću količinu vode da provrije, a u međuvremenu povrće narežite na trakice.

U dobro zagrijan wok na malo kokosovog ulja stavite luk da se prži. Miješajte čitavo vrijeme.

Kad je luk na pola gotov dodajte mrkvu. Kad mrkva omekša dodajte i gljive, a onda i tikvice.

Kad je povrće skoro gotovo dodajte i soja sos, sve dobro miješajte i smanjite vatru kako vam ne bi zagorilo.

Zakuhanu vodu maknite s vatre i u nju stavite rižine rezance. Promiješajte i pustite da omekšaju oko 2-3 minute.

Ocijedite rezance i dodajte ih povrću. Dobar tek!

Objavljeno 21.05.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija