Potrebni sastojci:
- grašak (smrznuti ili svježi)
- ocat, najbolje vinski
- luk
- maslinovo ulje
- sjeckani peršin
- gorgonola
- sol i papar
Vrijeme pripreme:
30 minuta
Način pripreme:
U lonac s vrelom vodom stavite kuhati grašak (vremenski period ovisi o grašku, 3 minute ako je smrznuti, a 5 minuta svježi). Nakon toga grašak je potrebno ohladiti.
Ohlađenom grašku dodajte sjeckani luk, sol, papar, ocat i maslinovo ulje te dobro promiješajte. Zatim dodajte sjeckani peršin te gorgonzolu narezanu na kockice. Nježno izmješajte sve sastojke.
Zdjelu sa salatom pokrijte te stavite u hladnjak na minimalno 20 minuta kako bi se dobro ohladila i kako bi se sastojci stopili jedno s drugim.
Dobar tek!
Objavljeno 24.02.2009.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija