Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Kozice s rikulom

Ovo je jelo je idealno u ljetnim mjesecima kada su vrućine nepodnošljive, ali je također idealno kada želite razveseliti i iznenaditi bolju polovicu za samo nekoliko trenutaka :-)


Potrebni sastojci:

  • Kozice
  • Rikula
  • Maslinovo ulje
  • Parmezan ribani ( najbolje svježi)
  • Limun ( po želji)
  • Sol
  • (Svježe) mljeveni papar
  • Vrijeme pripreme:

    10 minuta

    Priprema jela:

    Meso iz repa kozica stavite u kipuću vodu samo na 2 do 3 minute dok ne postane čvrsto. ( Morate pripaziti da se meso kozica ne prekuha).
    Tanjur na kojem ćete servirati obložite opranom i očišćenom rikulom. Na rikolu stavite meso ohlađenih kozica, zatim posolite, popaprite te sve skupa prelijte maslinovim uljem.
    Ovisno o ukusu slobodno dodajte i limunovog soka.
    Moja preporuka je da kao dodatni element koji jelu daje specifičan i bogat okus dodate ribani parmezan.

    Poslužite odmah i uživajte!

    Dobar tek.

    Objavljeno 22.02.2009.

    Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
    Podijeli s prijateljima!

    Ostali postovi

    Postoji1komentara na ovu temu

    Komentiraj ovu temu

    Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
    Registracija

    Ostali postovi

    Postoji1komentara na ovu temu

    Komentiraj ovu temu

    Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
    Registracija