Ovo je jelo je idealno u ljetnim mjesecima kada su vrućine nepodnošljive, ali je također idealno kada želite razveseliti i iznenaditi bolju polovicu za samo nekoliko trenutaka :-)
Potrebni sastojci:
Kozice
Rikula
Maslinovo ulje
Parmezan ribani ( najbolje svježi)
Limun ( po želji)
Sol
(Svježe) mljeveni papar
Potrebni sastojci:
Vrijeme pripreme:
10 minuta
Priprema jela:
Meso iz repa kozica stavite u kipuću vodu samo na 2 do 3 minute dok ne postane čvrsto. ( Morate pripaziti da se meso kozica ne prekuha).
Tanjur na kojem ćete servirati obložite opranom i očišćenom rikulom. Na rikolu stavite meso ohlađenih kozica, zatim posolite, popaprite te sve skupa prelijte maslinovim uljem.
Ovisno o ukusu slobodno dodajte i limunovog soka.
Moja preporuka je da kao dodatni element koji jelu daje specifičan i bogat okus dodate ribani parmezan.
Poslužite odmah i uživajte!
Dobar tek.
Objavljeno 22.02.2009.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija