Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Izvještaj u 3. tjednu

Dakle, 2. tjedan mi je bio natježi, radi prehrane. Tijelo se trebalo adaptirati na tu vrstu i brojku obroka i sad je izvrsno! Imala sam pad imuniteta, na svega jedan dan (iako je tog dana izgledalo ozbiljnije).

Zanimljive su mi moje misli u vezi hrane. Zahvaljujući ovom procesu, tako jasno zamjećujem kako se zapravo dolazi do junk food želje i konzumacije. Radi se o tome da ako si jako, jako usmjeren na svoju želju i cilj i znaš točno što radiš, kao da postoji neki zid do emotivne žudnje. Znači, proleti mi misao (sinoć npr. jooooooj, ja bi kesten pire sa šlagom), ali nakon te misli,ne uslijedi i emotivna reakcija (želim to jako, te opravdanja zašto bi to sad ipak mogla), stoga to sve ostaje tamo gdje je i započelo. U glavi.

To možemo primjenitii i na sve druge misli. Ako im damo snagu, već ćemo se naći u njihovoj realizaciji. Ako ih samo pogledamo, pozdravimo ih i idemo dalje, mi smo tvorci svog života u punom smislu te riječi.

Ovo sve me tjera i motivira da unapređujem sve aspekte svog života, što se zdravlja tiče. Trudim se spavati više, nabavila sam si aparat s vodom, tako da pijem više, vježbam svaki dan iako mi se nekad ne da (ni toj misli ne dajem energiju, već svojoj ODLUCI).

Okolina je malo naporna kad skuže što radim. Boje se fanatizma i extremizma u meni, koji to zapravo uopće nije, već je samo ODLUKA i jasnoća i realizacija. No, ljudi se boje i toga. Ali zaista nebitno. Ja ovo radim radi sebe, prvenstveno da sebi dokažem 1) da mogu sve što hoću: 2) da je ljudsko tijelo savršenije i sposobnije i ljepše nego smo naviknuti misliti da je

Kao što sam rekla u prošlom postu, ovo je put uma, čak i više nego tijela i utoliko je i zanimljivije.

Kg = 1 kg minus (krenulo je puno više i onda počelo rasti.. mišićna masa, hopefully)
cm minus = bedra 2cm, 3cm  struk

Kad pogledam fotke od ovih dana i one za prijavu na natjecanje, to je vec velika razlika, a tek sam započela!

Happy.... :)))))))

Ne znam samo kako ću se odužiti svima koji mi pomažu u ovome, a posebno trenerici Martini - to je jedna nevjerojatna, snažna žena koja već samim svojim duhom inspirira i osnažuje!

Objavljeno 18.03.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija