Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Organizacija

I čvrsto si odlučila to je to, krećem! I sve ide odlično, držiš se realnog plana. Kupnja je obavljena. Potrebne namirnice su u kuhinji. Tvom novom ili starom ali boljem mjestu za postizanje željenog. Kupila si piletinu, rižu, povrća, voća, zobenih i tako... jednostavno za početak... Pripremaš svoje obroke i baš si otvorila kuhinjski element da uzmeš rižu kad ti svjetlost pada na predivan ljubičasti omot od 300 gramske Milke... i što sad? Kako je ona tamo? Mogla bi uzet malo, ha? Ili ipak ne? I nastaje totalan kaos u tek, recimo posloženoj glavi. Gotovo. Ne znaš sto trebaš napraviti. Piletina ti se peče, riža se trebala kuhat ali velika prijetnja je tu. Prvo duboko udahni. Stavi tu rižu da se kuha. I analizirajmo događaj zajedno. 

Kada krećete, pokušajte čokolade, bombone, čipseve staviti u neku kutiju, na neku policu koju ne trebate često. Ili ako ste “slabiji” jednostavno se riješite toga. Da, možete. Reću vam kako. 

Ako ste cijeli tjedan jeli po svom planu, nije bilo brljanja. Nagradite se. Zašto ne? Ta ljudi smo, zar ne? Uzmite kockicu dvije te velike Milke, ne cijelu ;) Morate imati kontrolu. Vjerujte, lijepše je pojesti svaki tjedan kockicu, dvije nego cijelu u 2 minute i zatim ubiti sav vaš trud. 

Ako ste u PMS-u......... imajte uvijek zdr... pojedite cijelu Milku. Nema smisla da pišem išta drugo. Znam da žene razumiju;)) 

Sebe poznajete najbolje. Ako ste baš slabi neka vas Milka, sladoled ili koja god slabost radje čeka u trgovini. 

Ja osobno neku jaču želju riješim nekim smoothijem, da i pomaže. Iako tjednima nisam okusila baš ništa slatko, nije da mi se baš i nije jelo. Iskreno, tijelo mi se bukvalno čisti od šećera i toksina. Osjećam se bolje, razina energije mi je veća a koža konačno čišća. 

Imajte uvijek neki zdravi recept u pričuvi poput smoothija, možete dodati whey i neko voće u posni sir. Ja imam jednu možda i ludu kombinaciju, pa evo... pomiješam dvije žlice posnog sira, jednu žlicu mljevenog lana i mjericu whey proteina od vanilije. Meni je ovo brutalno. 

Naravno, i da ste tu kockicu pojeli prije piletine i riže, sve bi bilo ok. Samo ako onda nastavite gdje ste stali. 

Posložite bitno i nebitno. Kako u glavi tako i na policama. Prioriteti se znaju. 

 

Budite mi dobri! 

I nadam se da vam je ovo malo pomoglo. 

 

Objavljeno 10.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija