Umjesto klasičnog vrhnja i tartufate, ovoga puta malo laganije i zdravije. Pobjedu nosi maslinovo ulje!
Brzinski ručak, a opet skroz poseban. Napravite si jednu finu veliku salatu i uživajte u paštici.
Sastojci
250 g tjestenine po vlastitom izboru
2-3 žlice extra djevičanskog maslinovog ulja
cca 100 g crne tartufate
Himalajska sol
papar
sušeni češnjak u granulicama
kozji/ovčji tvrdi sir
+ extra djevičansko maslinovo ulje
Paštu skuhati po uputama na pakiranju i ocijediti.
Vratiti paštu o lonac.
Na tavi zagrijati maslinovo ulje, brzo nakon dodati i tartufatu, zatim začiniti solju i paprom i češnjakom granulama.
Kratko promiješati, zatim prebaciti u lonac sa paštom.
Dobro promiješati sve sastojke zajedno, kušati i vidjeti ako nešto nedostaje, zatim naribati sira po želji i ponovo promiješati.
Svakako dodati još malo maslinovog ulja.
To je to!
Brzo i jednostavno.
U slast.
Objavljeno 26.01.2020.