Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Najjednostavnija pašta sa tartufima

 

Umjesto klasičnog vrhnja i tartufate, ovoga puta malo laganije i zdravije. Pobjedu nosi maslinovo ulje!

Brzinski ručak, a opet skroz poseban. Napravite si jednu finu veliku salatu i uživajte u paštici.

 

Sastojci

250 g tjestenine po vlastitom izboru

2-3 žlice extra djevičanskog maslinovog ulja

cca 100 g crne tartufate

Himalajska sol

papar

sušeni češnjak u granulicama

kozji/ovčji tvrdi sir

+ extra djevičansko maslinovo ulje

 

Paštu skuhati po uputama na pakiranju i ocijediti.

Vratiti paštu o lonac.

Na tavi zagrijati maslinovo ulje, brzo nakon dodati i tartufatu, zatim začiniti solju i paprom i češnjakom  granulama.

Kratko promiješati, zatim prebaciti u lonac sa paštom.

Dobro promiješati sve sastojke zajedno, kušati i vidjeti ako nešto nedostaje, zatim naribati sira po želji i ponovo promiješati.

Svakako dodati još malo maslinovog ulja.

To je to!

Brzo i jednostavno.

U slast.

Objavljeno 26.01.2020.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija