Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Najbrži ručak ikad

Samo skuhajte paštu, jer je umak gotov u minutu...ne šalim se! :)

Ručak može definitivno biti veganska varijanta ovisno o tjestenini koju koristite, ja sam ipak izabrala raviole sa sirom ovoga puta, ali umak je od avokada, češnjaka, limunovog soka i malo maslinovog ulja, tako da stvarno može biti #vegan ručak, bez problema.

Umjesto parmezana, koristila sam veganski parmezan, koji me stvarno baš ugodno iznenadio.

 

Idemo na recept!

 

Sastojci za umak

 1 zreli avokado

limunov sok od otprilike 1/2 limuna

2-3 režnja češnjaka

Himalajska sol

extra djevičansko maslinovo ulje

svježi peršin

 

 

Skuhajte tjesteninu po želji.

Avokado ogulite i stavite u mali multipraktik, dodajte češnjak i sol te limunov sok. Količinu limunovog soka prilagodite svoje okusu.

Druga opcija je da avokada razgnječite vilicom, te dodate sitno nasjekani češnjak, sol i limunov sok.

 

Sve ovisi o konzistenciji koja vam se više sviđa, sukladno tome odaberite način pripreme umaka.

Gotov umak promiješajte sa tjesteninom, dodajte malo maslinovog ulja, ribanog sira i peršina nasjeckanog na sitno.

 

Dobar tek!

Definitivno brzinski ručak kad "umirete od gladi" nakon posla i želite nešto sada i odmah! ;)

 

 

 

 

Objavljeno 31.08.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija