Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Homemade grickalica za prste polizati

Ovo je grickalica koju moja mama često radi kod kuće, pa sam se nedavno i ja sjetila da bi mogla napraviti.

Nedavno sam nosila na posao i svi su me pitali za recept, pa ću ga podijeliti i ovdje, iako stvarno nije apsolutno ništa komplicirano i nisam sigurna radi li se ovdje uopće o receptu ili samo o "cakama" pripreme.

 

Kako god bilo, slijede upute za zapečene slane bademe i indijske oraščiće.

 

Sastojci

sirovi bademi

sirovi indijski oraščići

Himalajska sol

voda

 

Orašaste plodove sipati u pleh za pečenje.

Sve ravnomjerno raspodijeliti u jednom sloju, nikako ne naguravati.

Ja ne koristim puno soli, tek prstohvat za jedan okrugli pleh.

Sve dobro poprskati vodom i rukom promiješati ili pak malo protresti pleh.

 

Peći na 170C stupnjeva otprilike 25 minuta.

 

Gotove orašaste plodove ostaviti malo na plehu, zatim prebaciti u zdjelicu i pustiti da se malo ohlade, zatim uživati u grickalici.

Jako je zarazno, ne možeš prestati jesti, pa svakako sam sebi stisnuti kočnicu tu i tamo. ;)

Objavljeno 31.10.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija