Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Brownie sa malinama

Evo jedan za sve čokoljupce!

Ipak, da bi desertić bio i za mene, mora imat nekog voća, malo osvježenja!

Maline su trenutno hit, i to domaće, tako da evo ljetne varijente čoko bombice.

 

Sastojci za 10 porcija

150 g tamne čokolade (70% kakao)

120 g extra djevičanskog kokosovog ulja

100 g kokosovog šećera

3 jaja

80 g pirovog brašna

1 žličica praška za pecivo

40 g bademovog brašna

100 g svježih malina

1 žlica Demerara šećera

 

Čokoladu otopiti na pari sa kokosovim uljem.

U procesu topljenja sastojaka, dodati kokosov šećer, te svako toliko promiješati lagano pjenjačom.

Maknuti s vatre kad se sastojci otope i sjedine.

Jaja istući zasebno, te postepeno dodavati čokoladnoj smjesi (ne smije biti vruća!) i miješati pjenjačom.

Dodati i brašna sa praškom te spojiti laganim okretima sa čokoladnom smjesom.

 

Maline posuti sa Demerara šećerom u maloj zdjelici.

 

Smjesu uliti u duguljast kalup za pečenje promjera 30x20cm, koji se prethodno obloži masnim papirom.

Izravnati vrh špatulom, te za kraj posipati maline sa Demerara šećerom.

 

Peći na 180 C stupnjeva, otprilike 30 minuta, ovisno o pećnici. Vrijeme može varirati za koju minutu više.

Ukratko, odličan desert!

Objavljeno 31.08.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija