Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Znate ono kad doma imate odrasle izbirljivce(ili muža, dečka, tatu, brata... nećemo sad cjepidlačiti oko semantike), koji bi nešto napravili sa sobom(shape, diet-wise), a u isto vrijeme bi živjeli na smrznutoj hrani, apsolutno im se gadi svako  povrće, i jedina stvar koja im se ikad jede su  gotove pizze iz Lidla, ćevapi i sendviči?

Erm.. ne? 

Donedavno sam i ja mislila da ću na ovo tako odgovarati, dok me nije zadesilo da redovito imam dva ručka na stolu, svidjelo mi se ili ne. Ispada da ni moj novčanik nije bio baš presretan oko te situacije, pa je tako pizza morala postati način za uvaliti izbirljivcima poneku cjelovitu namirnicu. Evo kako je to za prvu ruku ispalo: 

Pripremite:

Za tijesto:

350g pirovog brašna

0,5 l vode

2 žlice ulja

prašak za pecivo

malo soli

Za nadjev: 

Koncentrat rajčice

sušeni origano

šunka po želji, sir ili drugi nadjev

Za tijesto: 

Pomiješajte brašno, ulje i prašak za pecivo i sol i dodajte vode dok ne dobijete mekano i ljepljivo tijesto. Ako vam bude trebalo dodajte još vode ili brašna do željene gustoće

Otkinite rukama jednu kuglu, ja sam uzela otprilike šaku, i rukama ga razvaljajte po papiru za pečenje. Kad ste ga razvaljali, na tijesto žlicom razmažite koncentrat rajčice otprilike dok ne prekrijete 3/4 tijesta. Dodajte origano, oko šunke(ja sam stavila oko 70g),  sira( na slici je oko 50g) ili drugog nadjeva kojeg želite. Stavite u tepsiju i pecite oko 20 min na 180 ili zamotajte u papir za pečenje i zamrznite. 

Ja sam od ove količine brašna dobila 3 tijesta. 

Objavljeno 24.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija