Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jedan predizborni

Ha, ha. Ne, niste pogodili. Ne radi se o predstojećim predsjedničkim, a kamoli parlamentarnim izborima. ;)

Upalila mi se nova žaruljica i odlučih napisati jedan brzopotezni o svima poznatoj situaciji kad se nađemo pred vratima frižidera/smočnice i "biramo" jer želudac krulji.

Potrebna vam je nova, friška doza energije, a vi se nalazite u jednoj tipično predizbornoj situaciji jer ćete birat onu pravu...ne stranku, nego klopu.  :D
Možda se u frizeru ili na policama nalazi i poneki junk-zašto ne, za one rijetke trenutke čežnje za nekim višim "skladom" okusa koji je najčešće, onako "na prvu" puuuuno privlačniji od neke tamo jabuke iskrivljenog oblika, potencijalno nastanjenoj jer iz kore strše neke rupice...od neke tamo(koje li katastrofe!,) čak ekološki uzgojene jabuke(kako to stravično i nerazumljivo zvuči!) Ha! Sigurno će 9 od 10 osoba najprije i gotovo uvijek posegnuti za kojekakvim Marsovima, Snickersima, kokicama tako slanim da jezik peče, da ne govorim o vrećici čipsa koja je čak "zdrava" jer je s paprikom, a paprika je ono nešto kaj nazivamo povrćem,kaj ne?
I kako bi rekao jedan lik iz crtića(2 Stupid dogs, ako netko slučajno zaviri na Cartoon Network): Well, ain't that cute....but it's WRONG!
(sigurno znate prijevod, ali evo, čisto za ljude koji možda ne znaju- u slobodnom prijevodu:Nije li to baš slatko...ali je POGREŠNO!)

Svačiji život sastoji se od situacija u kojima treba (pametno) birati. Odluke i odabiri su ti koji od tog trenutka nadalje kroje život neke osobe. I vode taj život do nekog novog odredišta.Život je putovanje. A prava odluka vodi na prava mjesta-odredišta. Imajte PRAVU viziju o tome kako želite živjeti. PRAVI će vas izbori tamo i dovesti.

Da, treba ponekad uzeti junk, nije niti zabranjeno, niti loše. Apsolutno se slažem s tim. Nemojte se ljudi mrcvariti pa ništa ne jesti cili dan da jedva stojite na nogama. Ajme, u današnjem društvu ponekad izgleda kao da je nešto nenormalno vidjeti pogotovo žensku osobu da, zamisli čuda- jede. ONa najčešće bira samo SALATU (prototip svih američkih filmova).
Svijest o svojim izborima uvelike može utjecati na ishod situacije, dakle hraniti se zdravo, vježbati i ne mučiti se iscrpljujućim izgladnjivanjem, već dapače-hraniti se u pravom smislu te riječi. Ovaj post pišem ISKLJUČIVO u svrhu zdravlja, a ono vizualno samo je dobrodošla nuspojava.
Znači, ljudi, PRAVI ODABIR prije svega zbog onog kaj je unutra(a unutra su srce, krvne žile, sve moguće kemijske akcije i reakcije i slično.)

Neka jednog Snickersa, neće propast sve sad,joooj!
Ali neka on dođe onako, više kao gost, a na većinsko svakodnevnoj bazi družite se s onom jadnom crvljivom jabukom. I cijelom zdravom ekipom da me ne biste predoslovno shvatili ;), jabuka je onako-glasnogovornik one "Stranke Zdravih", a vi jako dobro znate koji ju aduti čine.
 
Pozdrav

Ja. 

Objavljeno 05.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija