Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Home-made Fitness zvijezde

Jučer baš gledam na Tv-u jedan od lifestyle magazina i uz dnevnu dozu tračeva o nešto poznatijim Hrvatima(uf šta ne volim riječ "celebrity") koje sam slušala kako bi si priuštila dnevnu dozu smijeha a i da vidim smjer u kojem ovo naše(sve jadnije) društvo ide, (dobro)došla i jedna vijest iz fitness svijeta. I to našeg, hrvatskog.  :)

Naime, Renata Sopek snima novi Dvd i to s plesnim fitnessom. Jupi! Jedva čekam to kupit. Ples je inače moj omiljeni kardio trening.
Uslijedila je reportaža sa snimanja Dvd-a i nekoliko pametnih izjava autorice koja svakom novom izjavom dokazuje kako uistinu ima što za reći. Pozvala je početnike da krenu, ne forsiraju sve odjedanput, ali da već danas naprave svoj prvi korak ka boljoj kondiciji.

Potaknula me ta reportaža na razmišljanje o poznatim Hrvatima koji se bave istim poslom i palo mi na pamet da kod nas zaista ima potencijala, ali, nažalost, kao i u slučajevima drugih uglednih profesija, u njihov razvoj se premalo ulaže.

Današnje moderno društvo često "guši" pojedince koji se izdvajaju svojom inteligencijom, sposobnostima, talentima, radom i poduzetnošću. U ovom slučaju, mislim da bi pametni poslovni ljudi sa zavidnim kapitalom trebali prepoznati naše Fitness zvijezde i uložiti u projekte vezane za fizičku aktivnost, zdravlje i zdravu prehranu čije bi zaštitno lice bili upravo hrvatski "fitnessovci". Vani, pogotovo u Americi(sjetimo se samo Cindy Crawford, Tracy A) jedan dio showbusinessa se stvarno predano posvetio propagiranju zdravog načina života. Od takvih "zvijezda" imaju korist i same zvijezde i većina stanovništva(oni koji znaju cijeniti kvalitetu) a sve u svrhu dovođenja nacije u formu i stanje "zdravog tijela u zdravom duhu" i obrnuto.

Nadam se da Renata (svaka joj čast) neće ostati sama u ovom businessu i da će mnogi hrvatski fitnessovci (prvo mi na pamet pada još Mario Valentić koji također djeluje stručno i znalački) krenuti njenim stopama te i sami snimiti kakav dobar Dvd. Ima kod nas itekako pametnih i sposobnih ljudi koji mogu pomoći da zažive neki novi, napredniji projekti kako u Fitnessu, tako i u drugim zanimanjima čiji su predstavnici poduzetni i obrazovani ljudi  s vizijom.

Objavljeno 10.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija