Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Glazba kao motivator

Kad naletim na neki od Tv-Fitnessa i sama se odmah "zakačim" za takav "plesni" trening. I ne samo to. Kad raspali kakva dobra pjesma na radiju ili na Tv-u(spot) isti tren me ponese ritam i počnem se "gibat" u istom.
Mogu se kladiti da je i sa svima vama tako i da ćete se složiti sa mnom kad kažem da je glazba najjači motivator za pokret.
Meni doma skoro cijeli dan svira VH1 (Video Hits 1) - neki podprogram MTV-a. Ima jako dobar mix spotova - od starijih do najnovijih. U zlatno doba MTV-a (kraj 80-ih i 90-e) snimiti dobar spot bila je stvar prestiža, čak bih se usudila reći i stvar natjecanja između glazbenika na principu "Tko će bolje, kreativnije i otkačenije".
To je bila era music videos od kojih su mnogi bili na tu foru da oko pjevača/grupe na malo bržu stvar pleše cijela ekipa kvalitetnih plesača na uvijek dobru koreografiju u slobodnom stilu. Ni danas nije ništa drugačije, ali tada je sve počelo.
Da ne duljim, tvrdim da je glazba najbolji od svih motivatora za kretanje. Oćeš jazz ili swing, rock(moj favorit), pop-rock ili ovu modernu elektronsku glazbu - o ukusima se ne raspravlja - nema boljeg od treninga za kojeg u adekvatnoj glasnoći svira prava stvar.
Ima dana, i sami znate kako je, kad čovjeku nije do ničega - nazovite to glavoboljom, meteoropatijom ili bluesom . Meni je u takvim trenucima provjereno najučinkovitija pomoć good music, ona koja mi najviše štima po osjećaju. Podigne mi raspoloženje i rasplešem se bezveze po kući i ima efekt 2 u 1 - dođe ko relaksacija i aktivacija.
Pozdrav. Do čitanja.

Objavljeno 08.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija