Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tikvice + dimljeni losos = cool večerica

 

Priznajem, znam bit dosta lijena kod pripreme obroka ali znate šta - ta "mana" mi je zapravo dosta i olakšala cijeli ovaj lifestyle. Rijetko kad trošim puno vremena na spremanje hrane i najčešće volim skuhati veću količinu povrća kako bi ga mogla iskoristiti i u ručku i večeri - a nekad i sljedeći dan.

Zapravo da budem realna, sve više se u svojoj praksi susrećem s ljudima kojima odgovara ta jednostavnost i brzina, pogotovo preko tjedna zbog svog tog današnjeg užurbanog ritma. Puno puta sam, nakon što sam nekome poslala primjere obroka, dobila odgovor - "zar je to tako jednostavno?" Pa zbilja je :) Zapravo, kako kad - jer neki ljudi guštaju u kuhanju i nije im teško pripremiti nešto složenije. Nađe se nešto i za takve u mom toolboxu!

No, reklo bi se - svakom svoje, pa vidite sami kako će vam ovaj moj današnji prijedlog sjesti. Radi se o mojoj večerici pred par dana, kada sam došla izvana i tražila nešto što mogu sprkljati nabrzinu. Tikvice su ostale od ručka, a dimljeni losos (Lidl) me čekao da ga dokrajčim u hladnjaku. Pa zašto ne - lagano, ukusno i rekli bi zdravo. Pogotovo za niskotlakaše kao ja :D

Što još reći...ništa, probajte! ;) 

 

Sastojci:

  • tikvice
  • 50 g dimljenog lososa
  • par cherry rajčica

 

Priprema

Pripremila sam veću dozu tikvica još večer prije za ručak. 2 veće tikvice narezala sam na krugove. Pola glavice luka sam narezala na komadiće i kratko popržila na malo kokosovog ulja. Kad je luk posvijetlio, ubacila sam tikvice, zalila ih s malo umaka od rajčice, dodala još malo vode i pustila da se kuha 15-ak min. Na kraju sam dodala origano i malo kajenskog papra.

Nasjeckala malo lososa, dodala rajčice i .....nestalo u par minuta :)

 

p.s. 1. dekoracija je samo zbog vas :)))

p.s. 2. primjetite jedan detalj - manji tanjur --> jedna dobra psiho shema kako bi stvorili dojam                    obilnijeg obroka ;)

 

Objavljeno 28.05.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija