Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Sve po želji ;)

Još jedni blagdani su na svom kraju, ja se nadam da većina od vas nije opet na početku :) Puno se raspravljalo ovih dana treba li se opustiti i uživati u ovim danima, ili nastaviti po starom. Ja bih rekla - sve po želji. Zašto nisam rekla da bi trebalo ostati negdje po sredini i biti umjeren? Priznajem da mi je to prvo palo na pamet - čak sam i napisala pa izbrisala. Činjenica je da ta riječ "umjereno" koliko god lijepo zvuči, uvijek negdje ostane bubnjati u ušima dok čistimo kolačić za kolačićem. Jer ipak, moramo sve probati jelda, kad sve tako lijepo izgleda i svi su se potrudili :) A i opet, što znači umjereno? Netko će moć pojest duplo više da to njemu ne bude ni blizu umjerenog, a netko će se napuhat od 2 kolačića. Dakle, opet dolazimo do individualnog - moramo znat odredit svoje granice. A priznajmo, koliko nas uistinu zna gdje su nam te granice...

Kako sam ja prošla ove blagdane? Kao i sve ostale dane :) Osim na na Božić kad se skupila obitelj pa su pali njoki za ručak, kolačić- dva poslije, kolačić popodne, kolačić navečer (nakon posnog sira :D). Nisam htjela bit crna ovca, a niti povrijedit moje koji su se trudili da to sve lijepo i fino spreme. Istina, na kraju dana sam se osjećala ko poveći traktor, al sam zato sjela na biciklu pa taj traktor smanjila na ...malo manji :)) Da li je to za mene bilo umjereno? Nije, ja sam svoje granice prešla jer sam to osjetila. Netko bi rekao da granici nisam bila ni blizu i da sam mogla i više. Taj netko neka se brine za sebe :).

Ljudi imaju sklonost da gledaju sve iz svog kuta i ponekad im je teško razumijet tuđe navike. To je normalno - ako nisi u nečijoj koži, ne znaš kako mu je. Ako ja danas odbijem neki kolačić netko će mi odmah puknut "pa nećeš se udebljat radi tog jednog mikro kolačića"! Pa normalno da neću ali odakle takva ograničena misao da me to muči? Možda mi se ne jede trenutno? Možda mi se uopće ne jede? Možda imam neki svoj razlog koji ni izbliza nije povezan sa debljanjem? Uostalom, zamislite da ja maltretiram ljude okolo zašto ne jedu npr. posni sir! Ono da se drečim sva u nevjerici "šta ste ludi svi koji ga ne jedete, pa ja guštam u njemu ko u ničemu, imate li vi ukusa uopće"! Da, JA guštam, VI guštate u nečem drugom, vi pustite mene, ja ću pustiti vas. Vi imate svoju viziju života, ja svoju - i u mojoj su stvari malo preokrenute. Shvatite me - ne, to ne možete - prihvatite me.

Je li vaga pokazala koju brojčicu više? Nije. Treninzi su ostali isti, prehrana tip-top. Zašto? Jer me to veseli. Sva ta novogodišnja papica možda površno razveseli na koji trenutak, ali mene više veseli cilj kojemu idem. Bili to blagdani, bili to obični dani - cilj mi je isti i gušt je prelaziti put do njega. Eto, mene to veseli, nekog drugog je razveselilo svo to blagdansko ludilo. I to je sasvim u redu, sve po želji ;) Ne sramite se i ne lupajte glavom u zid sad, sredit ćete to - ali nemojte samo zbog ljeta, da bi ste se mogli prošetati plažom - tijelo je s vama cijele godine, poslušajte njegove signale, kad zatuli, trebat će vam više vremena da ga vratite u normalu - a kome se danas više da čekati?



Jedna prigodna sličica -  Merry fitness ekipa...all year! ;)

Objavljeno 03.01.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija