Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Punjene paprike to dye for

Danas sam imala baš cool ručak :)

Neki dan mi je kad sam izašla na balkon zamirisala punjena paprika i napravila mi totalni gušt (kao i svako ljeto). Kad sam došla doma navečer mama je već kemijala mljeveno meso i kuhala heljdu bez da je uopće znala za moju iznenadnu želju (telepatija na djelu :)

Inače, iako obožavam i sarme i punjene paprike, nakon istih sam se uvijek osjećala nekako prazno i gladno, kao da mi je nešto falilo. Pogotovo kada uz to nisam jela nikakvo povrće i/ili salatu. Sama riža mi je nekako nezanimljiva i mogu je pojesti valjda tonu dok se ne zastitim. Kako onda pomiriti gušt, ostati u potrebnim količinama svega, a ostati sit i fit?

Pustite rižu, lovite se heljde! Heljda je izvanredna, superhranjiva namirnica, krcata bjelančevinama i B vitaminima, mineralima i zaštitnim tvarima, povećanog udjela vlakana i idealna za one koji ne podnose ili iz nekog razloga izbjegavaju gluten. 

Može se koristiti za palačinke (isprobano i odlično), kruh (prefino), kao prilog u jelima s mesom ili nekim drugim izvorom proteina (npr. savršena je s morskim plodovima umjesto riže) itd. - ma savršena je za sve, riža bye bye. Kuha se 20-ak min, otprilike na isti način kao riža, s tim da ju isperete prije kuhanja.

Uglavnom, da ne duljim -  moja draga mama je napravila prefine punjene paprike (hvala mama! :*) Uz finu salaticu sa strane napokon sam si dala gušta u jednom od mojih favorita što se jela tiče, pojela nešto drukčije, a nutritivno i za razliku od nekad, uz iste količine svega, ostala - sita ;)

 

Preporučam!!

 

...a nije baš najljepša slika, znam, nisam imala puno vremena namještavati sve.....glad je napravila svoje.... :))))) Nema veze, vjerujte u unutarnju ljepotu :D

Objavljeno 09.06.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji21komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji21komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija