Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Prihvati pa promijeni

 

 

 

Promjena je neizostavni dio života - nekad nas samo neočekivano zaskoči, a nekad ju iniciramo sami iz potrebe da poduzmemo nešto kako bi bili sretniji. U kojem god obliku nam došla, dočekajmo ju hrabro, s osmijehom i pozitivnim stavom. Ako promjenu izaberemo sami bitno je da znamo da mijenjati se na bolje nikako ne znači da smo u sadašnjem trenutku loši, nedostatni, puni grešaka i mana. Promjena samo znači da uvijek imamo priliku biti još bolji, još sretniji, još ispunjeniji ali sa neizostavnom mišlju da smo i sada sasvim dobri, dostatni, puni pozitivnih strana i vrlina. Da smo jednostavno - super :)

Prije nego se bacite u neku novu stvarnost, prihvatite se takvima kakvi trenutno jeste i naučite voljeti sami sebe isto onako jako i bezuvjetno kao što volite svoje najdraže. Da biste osvijestili koliko ste vrijedni ljubavi zapišite svoje dobre strane, talente, sva svoja postignuća, sve ono što drugi vole na vama i u vezi vas i sve ono što vas upravo sada čini sretnima i zahvalnima. Ozbiljno, uzmite komad papira i zapišite sve to. Možda će biti malo teže na početku, pogotovo ako ste godinama bili svoj glavni kritičar ali budite strpljivi, riječi će doći jer imate što napisati. Sigurna sam. A onda duboko udahnite i prihvatite sadašnji trenutak - višak (ili manjak) kilograma koji vas muči, "greške" koje ste tokom života napravili, "krive" korake koje ste poduzeli, ma sve ono nešto što vam gricka mir i čini vas nesretnima. Sve je to imalo svoj smisao. Osvijestite, pišite, prihvatite. Samo tako ćete biti spremiji na promjenu koja je nužna da se popnete još koju razinu iznad sebe i ostvarite što god vam već treba da ispunite svoj život iskrenim veseljem i dubinskim smislom.

Kada u promjenu uđete oboruženi pozitivnim vibracijama, lakše ćete iz te promjene izaći kao pobjednik. Probala sam, uspjelo je.

 

 

 

 

Objavljeno 22.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija