Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Ponuda dana - pileći gulaš :)

Kad govorimo o fit namirnicama, piletina je najčešće na vrhu liste onih koji se trude jesti hranjivo (i koji naravno jedu mesne proizvode) pa tako vjerujem da većini ne prođe tjedan bez barem 3-4 porcije iste.

I isto tako vjerujem da često nemate ni volje ni vremena napraviti nešto drugo osim baciti par komada na tavu, okrenut par puta i dobro je. Bez brige, nisam ni ja daleko od toga i pozitivno je u tome što imam sreću da mi ne treba puno promjena u jelovniku i petljancije s kuhanjem da bi mi bilo ukusno i da bi mogla održavati ovaj lifestyle. A usput, imam prirodnu preferenciju prema suhoj hrani pa tako mogu prožvakati ono što mnogi ne mogu, i još uživati u tome. Weird kažu neki, ali meni pali.

Kako god, nekad čovjek ulovi malo vremena, shvati da doma ima sve namirnice, želi jednostavno razveseliti drugu polovicu pa odluči smućkati nešto drukčije.

Rezultat: gulaš od piletine, wooohoo!

 

Ekipa, tko do sad nije isprobao, obećavam - iznenadit ćete se kako je jednostavno.

 

Ja sam koristila (za 2 osobe):

- 300g pilećih filea (nasjeckanih na komade)

- 1 mrkvu

- 1 srednji luk

- malo umaka od rajčice, aka salse (oko 1 dcl)

- začine (sol, papar, mješavina začina, paprika, kajenski papar, peršin)

- maslinovo ulje

- voda

 

Luk i mrkvu nasjeckane na manje kockice popržite na 1-2 žlice maslinovog ulja (do 10-ak minuta - dodajte malo vode ako zatreba), ubacite komadiće mesa i miješajte dok se sve ne sjedini i dok meso ne dobije boju. Zalijte rajčicom, začinite i pustite da krčka 20-30ak min, uz dodavanje vode po potrebi.

Simple as that. I prefino. Prilog puštam vama na izbor. Što god bude, uz ovo će bit top.

;)

Objavljeno 08.05.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija