Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Moji mali trikovi

 Zadnje vrijeme dosta pišem o održivosti pravilnog načina prehrane i pisat ću još dugo jer je to poanta cijele priče i nešto što bih voljela da svi postignu. Uz sve ono što pišemo i na što vas potičemo što se nekih postepenih promjena načina života tiče, da bi kreirali dugotrajan režim pravilne prehrane s kojim ćemo se osjećati tako dobro da ga s guštom provodimo bez kraja na vidiku, tu i tamo se moramo poslužiti nekim trikovima. Vjerujem da mnogi od vas imaju neke fore kojima si pomažete kada stisne želja za nečim slatkim ili sličnim što vam baš nije dio plana, ali jedan dio vas jednostavno - popusti pa se kasnije grize.

 Iako zadnjih godina zbilja nemam baš neku potrebu za nekom specifičnom hranom koja bi mi odskakala od redovnih obroka, zna se dogodit da me nakon ručka ili predvečer ulovi neka slatka kriza. Naravno, nekad si popustim željama jer nisam u nekom posebnom režimu trenutno niti mislim da mi to škodi u ukupnoj shemi stvari (gledajući na ostale dobre obroke tokom tjedna) ali češće nego što popustim poslužim se sljedećim zamjenskim stvarčicama koje me dovoljno zadovolje da ne posegnem za nečim kaloričnijim.

 Pa krenimo...

 

1. Tamna čokolada (preko 80%)

 

 

2.  Kakao (u vodi, bademovom/kokosovom mlijeku)

 

 

3. Proteinska pločica

 

 Inače, kockica tamne čokolade obavezan je desert nakon doručka, a kasnije se češće poslužim čašom hladnog kakaa nakon ručka ili čak navečer nakon večere. Što se proteinske pločice tiče, gotovo nikad ju ne pojedem cijelu - dosta mi je trećina da malo zaguštam u čokoladnom okusu i smirim želju za slatkim.

 Jeste probali nešto od ovoga? Ako niste, imate moje preporuke! Ukoliko vam je ovaj postotak tamne čokolade malo too much za početak, krenite od 70% i polako napredujte dalje - okusni pupoljci se brzo prilagode, a ova obična mliječna čokolada za čas postane bljutavo slatko čudovište :) Dajte si vremena i vjerujte mi - ovi trikovi zbilja pale ;) Barem meni! I ne mogu garantirati da će isto odgovarati i vama ali....  što vas košta probati? ;)

 

 

Objavljeno 17.06.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija