Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Moć jednostavnosti

 

Koji god cilj trenutno imali pred očima, ne sumnjajte u moć jednostavnih (ili jednostavnijih) načina da ga ostvarite. Ne vjerujte onima koji vam kažu da bez krvi, znoja i suza nema ni rezultata. To je njihova stvarnost jer oni nisu znali ili ne znaju drukčije. Kako rekoh, mindset je početak svega – uvjerenje da je nešto teško otežat će i ono što samo po sebi to nije. Uvjerenje da ćete pasti, postavit će pred vas nešto da zapnete. Uvjerenje da mora biti sve ili ništa, ostavlja vas sa ništa. Možda vam je radi tih uvjerenja i tako teško krenuti u promjenu životnih navika. Možda zato zaglavite svaki put u istim greškama – dajete se do kraja dok ne eksplodirate. I to je normalno, rijetki se moraju dati do kraja, a čak i takvi imaju planirane periode opuštanja. Ako vam je u cilju išta manje od fitness natjecanja, vjerujte mi, otvoreno vam je više puteva nego što mislite.

Ja sam prvi put u gym ušla krajem 1999. godine. S Nokiom 3310, bez Facebooka, Instagrama, u običnoj bijeloj majici i nimalo sexy širokoj trenerci. Danas, 20 godina kasnije, u nekom sasvim drugom techno svijetu, još uvijek sam zaljubljena u utege, zdrav način života, a ponajviše u sebe. Onako, zdravo :) I to ne radi borbe, muke, znoja i suza. Nego radi toga što sam prvenstveno odabrala ono što me činilo sretnom, zbog pozitivnog mindseta kojeg sam gradila putem i zbog čiste jednostavnosti koju sam prihvatila kao osnovu svega što sam radila, pa i svog pogleda na život. Moć malih koraka u postizanju velikih rezultata. U ovom moru informacija, kompleksnih pojmova, različitih definicija, teorija, buke različitih razmišljanja….ljubav prema onome što radite i držanje za jednostavne temelje zdravog života su ono što će vam držati glavu iznad vode. I to ne dok ne postignete cilj, već zauvijek.

 

Neki od tih temelja skrivaju se u mojih stotinjak blogova, ali skupljanje iskustva nikad ne staje pa tako ni inspiracije za inspiriranje dalje, ponajprije svih vas koji ste sada negdje gdje sam ja bila tako davno, ali kao da je bilo jučer….

Ja ću dijeliti, a vi uzmite ili pustite, it's ok ;)

 

 

Objavljeno 19.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija