Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Follow me ;)

Dragi moji fitovci....

 

Nakon niza mojih motivacijskih blogova, odlučila sam se na nešto konkretnije. Nešto što vjerojatno više čekate ;) Kako radi sebe, tako i radi svih vas, nakon dugog "hoću-neću" preispitivanja rekla sam si: možda bi ovaj moj put koji mislim prelaziti naredne mjesece mogao poslužiti svima na neki način. Ja ću ga tako shvatiti kao još veću obvezu, a vi ćete usput ponešto naučiti, i možda htjeti dati i koji savjet ;)

Naime....nakon puževim korakom dobivenih 6 kg od prošlog ljeta (sa 57 kg na 63 kg), što je za mene veliki uspjeh :D, odlučila sam napokon ove zime napraviti to što već duže odgađam radi raznoraznih razloga - odradit masicu kako spada, zaokružit se bar na 70 kg i izdefkat se pred ljeto...napokon :))

Eh, upravo taj put želim popratit ovdje, na blogu, sve crno na bijelo :) U biti....ovo ponajviše radim radi mojih dragih žena - jer želim jednom zauvijek razbiti sve strahove i kriva uvjerenja oko prehrane, treninga....želim vam pokazati da se ne morate bojati hrane ni utega, odnosno većih težina. Zapravo - želim vam pokazati njihovu moć ;) i razuvjeriti vas od krivih stavova da ženstvenost i utezi ne idu skupa i da mi to ne možemo. Mada, to čak i nije rezervirano samo za žene, postoji i dio muške populacije koji se kune u to ;) I na kraju - želim vam pokazati da ne lajem bezveze :D ...i da +10 kg ne mora uvijek izgledati loše ako je dobiveno na pravi način ;) 

 

Stavljat ću svoje slike, slike brojčica na vagi, svoje planove prehrane i programe treninga....pisat ću svoje misli, dileme, sve ono kroz što prolazim. Stavljat ću slike svojh obroka, primjere zanimljivih recepata (ako ih uopće bude, lijena sam za to). Usput ću vas pokušati i naučiti što više kroz svoje planiranje, podijelit koji savjet, svoje iskustvo itd....sve ono što će činiti cijeli taj proces i što ga je činilo do sada. Ukazat ću vam na svoje greške, da ih ne ponavljate. Isto tako - bit ću otvorena za sve savjete! A možda vas i užicam za malo motivacije kad skužim da sve više bacam na buhtlicu ili kad se tanjur bude krenuo lagano praznit - to će bolit još i više :D

 

Misija kreće negdje u 9. mj....možda jednim ogromnim rođendanskim obrokom :D Uglavnom, bit ćete obaviješteni ;)

 

 

 

Ajmo to dokazat ;)

 

Objavljeno 25.08.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji18komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji18komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija