Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Da bi nebom zasjala duga....

 

Ovaj quote, između ostalih, već godinama krasi zid moje sobe. Neki dan mi je u prolazu nekako pogled pao na njega kao da ga prvi put vidim, možda baš zato što priča neku moju sadašnju priču, a vjerujem i priču mnogih od vas.

Ovo neće biti neki dramatičan, kilometarski blog. Znate i sami o čemu je riječ. Postam ovo samo kao podsjetnik svima onima kojima se na trenutke čini kao da nema kraja šamaranju iz Svemira. Što god vam se sada dešavalo, vjerujte mi, proći će. I imate potpunu kontrolu nad tom situacijom - možda ne konkretno samom situacijom ali definitivno imate kontrolu nad svojim stavom, percepcijom i uvjerenjima koje u sebi nosite. Ako zbilja vjerujete da nevolja nikad ne dolazi sama, ona će i poprimiti to obilježje u vašem životu i donijeti vam još puno oblaka. Ako se radi nečega grizete, izgubiti ćete puno lijepih trenutaka u sadašnjosti, onih u kojima možete pozitivno utjecati na budućnost svakim svojim mudrim korakom. Ako svaku grešku shvatite kao lekciju, svaki dan vidjet ćete kao priliku za rast i i razvoj u smjeru kojem težite, a ne kao još jedan dan u kojem potkopavate sebe i trošite energiju na osjećaj krivnje i srama.

Ja još nekako čekam svoju dugu, ali nema veze. Ima nečeg predivnog i u tom čekanju. Bilo je nečega predivnog čak i u toj neumornoj kiši. A kad dođe ta famozna duga u nekom svom obliku, zbog tih kiša veselit ću joj se još sto puta više....

Welcome....the beautiful circle of life.... :)

 

Objavljeno 15.06.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija