Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

A što nakon Uskrsa?

 

Konačno je gotovo - blagdani su iza nas, napravilo se što se napravilo. Sad se možemo pozdraviti sa slatkim i brašnastim izazovima do zime i slobodno se vratiti u našu dobru staru kolotečinu i fit zaplivati prema ljetu.

Ako vam je već kao i meni dosta slušati i čitati o "detoksifikaciji nakon obilja hrane na blagdanskim stolovima", ali se svejedno nekako pitate vrijedi li, reći ću vam kratko ono šta ja o tome mislim - ne vrijedi.

Ono što je meni praksa sve ove godine bila, i ostati će i dalje, jednostavno je vratiti se na jelovnik koji smo pratili prije svog tog obilja, i ako nam je taj jelovnik na bilo koji način služio tada, poslužit će opet, a tijelo će samo (potpomognuto dobrim nutrijentima) naći načina da dođe na svoje. Naravno, što se netko dulje drži nekog kvalitetnog režima, to je cijela stvar još i lakša jer je i samo tijelo zdravije i sposobnije za oporavak.

 

Dakle zaboravite razne detoxe i jednostavno i dalje, kao i prije, uživajte u cjelovitoj, svježoj hrani, u raznim bojama na tanjuru i svemu onome o čemu iz godine u godinu pišemo....pa već i sami sve znate ;)

 

Aaaa ako vas ikakva grižnja savjest muči oko toga što ste ove dane jeli....jer se niste baš pazili i sve one zdravije verzije slatkog i slanog ste malo potisnuli iz pamćenja jer ipak tradicija je tradicija i morate misliti i na druge....znajte da je i kod mene tradicija bila tradicija, i da je jedino "zdravo" što je ovu prefinu uskrsnu pletenicu na slici dolje krasilo bilo - bademovo mlijeko i jaja.

 

Ostalo? Klasika. 

 

Nekad je ta klasika baš ono što nam treba za promjenu od ustaljenog rasporeda i još bitnije.... ono što baš veseli naše bližnje i što nas vraća u neke stare, bezbrižne dane kad se kuhinjom širio miris kolača, a mi nismo brojali svaki zalogaj i tražili alternative.

Za sve ostalo, ono što nas okuplja oko ovog portala i što nas drži "on the track" dan za danom, ima vremena - godina je duga i iako je istina da se sve broji, nešto se i oduzima ;)

 

 

Objavljeno 23.04.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija