Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

5 minuta posla uvrh glave

 

 Treba vam nešto brzo i jednostavno, a eto sasvim slučajno vam je propuh u hladnjaku - ništa osim zaleđenog špinata, konzerve tune u ormaru i par cherry rajčica?

Ok, ovo nije baš neki preporučljivi scenarij za sve one koji se žele hraniti zdravo jer je dobro planiranje obroka, u što spada i dostupnost kvalitetne hrane u svako doba, jedno od glavnih načela zdravog načina života ali eto, nije grijeh ponekad ostati "na suhom" :D Pogotovo ako je rezultat toga čisto ok i fin obrok, a sutradan se već ide u dobro organiziranu nabavku svih "must have" namirnica.  

 Dakle - slijedi brzinski špinat s dimljenom tunom (Lidl), cherry rajčicama i začinima.

 

 

Treba vam recept? Think not :D

 Za svaki slučaj - zaleđeni špinat zavrtite na žličici kokosovog ulja par minuta dok ne omekša (možete dodati mrvicu mlijeka i vode po potrebi) te začinite češnjakom u prahu (ili iskoristite režanj ili dva pravog češnjaka), konzervu otvorite, cherryice narežite, a sve lijepo začinite origanom i peršinom.

 

Na kraju da zaključim.... ovaj obrok mogu i djeca pripremiti tako da - nema apsolutno nikakvih izgovora ekipa ;) Ovo ćete duže jesti nego kuhati.

 

 

 

 

 

Objavljeno 05.05.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija