Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Početak....

Ne mogu biti često ovdje iako mi se sadržaj Fitness.coma jako sviđa. Ne koliko bih htjela.

Potraga za kapsulama "Green Coffee beanom" dovela me na ove stranice. Prvim klikom preko "Google searcha" ugledah "Fitness.com" i eto me....Bilo mi je dovoljno svega par minuta za donošenje odluke...Zaključila sam da ste dovoljno profesionalni i pouzdani te odlučila naručiti kapsule preko vaše stranice.

Počela sam koristiti "Green Coffe bean" kapsule čim sam ih dobila od dostavljača, dok sam prije 2-3 tjedna počela sa preobrazbom  cijele svoje životne filozofije.

"Klik" u glavi mi je nastao, doduše, puno prije, točnije prije nekih godinu dana, kada mi je jedna meni draga i pouzdana (muška - jako bitna činjenica u ovom slučaju) osoba "bacila bubu u uho" sa Insanity Workout programom, a prije toga sam odgledala sve moguće vježbe na videu od Shaun-T-a koje sam mogla naći. Trebalo mi je nekih godinu dana da se konačno upišem na Insanity u našem gradu Zagrebu.

Taj Insanity mi je promijenio život. Još uvijek nisam svjesna u kojoj mjeri. Nakon prvog treninga bila sam u takvom pozitivnom šoku da, što od umora, boli, napora, nisam 2 sata mogla od nevjerice progovoriti. Kad su me pitali kako mi je bilo, ja sam samo odgovorila da sam u totalnom šoku i to pozitivnom i da nisam u stanju opisati što me snašlo. 

Probala sam zaista sve i svašta, doslovno...u čemu je tajna tog Insanitya da tako djeluje na moždane vijuge, ne mogu shvatiti još uvijek i niti ne pokušavam. Samo kako opisati takav doživljaj??? Moram priznati da na to pitanje još uvijek nemam odgovor već im mogu samo savjetovati da se na vlastitoj koži uvjere...a onda će ili odustati ili nastaviti. 

Meni se dogodilo da me zbog vlastite prevelike želje ("fly osjećaj") ponese grupa,  i završila sam kod liječnika. Dosta dugo sam "izvan stroja" na Insanityu i morat ću početi ispočetka...za to vrijeme oporavka noge (ligamenata) samo sam smišljala način kako ću se vratiti nazad...kako me financije pritišću ne mogu si priušititi individualni trening koji bi me vratio natrag u grupu nakon određenog vremena, tako da ne mogu vježbati niti kod kuće jer mi trebaju moji treneri (koji su "by the way" fenomenalni, otvoreni, pošteni i svaka im čast!!! - nisu me štedjeli u kritikama kao ni pohvalama i beskrajno sam im zahvalna na tome) kojima se želim ponovo vratiti (Alem i Nina - ako ovo vidite, pozdravljam vas od srca). 

I što sad? Pitala sam se...Slijediti koliko toliko njihove upute i učiniti nešto drugo dok se ne vratim na Insanity....pokušati promijeniti sebe, svoj način razmišljanja (što su lijepo savjetovali iako sam to znala i sama) u vezi sa vježbanjem, prehranom i svojem kranjem cilju....zadovoljstvu sa samom sobom.  

I eto, opet na početku nečega, zahvaljujući vlastitom nezadovoljstvu, dugogodišnjem, ugledavši Insanity Workout program upalilo mi se svijetlo na kraju tunela, a to je opet povuklo moju odluku da si uz pomoć "Green Coffee beana" uravnotežim prehranu, preokrenem cijelu svoju životnu filozofiju, a potom se vratim Insanity-u sa zdarvim načinom razmišljanja i bar 5-10 kg lakša kako bi mi bar početak bio lakši....

Sve bi ovo bilo neizvedivo da se konačno nakon bezbroj pokušaja i uzaludne vrtnje u krug, nisam odlučila promijeniti ja...samu sebe... i eto me kod vas...na ovoj stranici. Vi ste isto zaslužni....svojim savjetima i dr. 

Objavljeno 06.02.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija