Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Što je ženama seksi na muškom tijelu

Žene zapravo i nisu toliko drukčije od muškaraca. I njih privlači fizički izgled muškaraca, a određeni dijelovi tijela izazivaju pravu erupciju uzbuđenja u njima



Premda je ženama za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, i njih uzbuđuje pogled na određeni dio muškoga tijela. Seksi stražnjica, lijepa ramena i mišićavi torzo okupirat će maštu žena. Koji, dakle, dijelovi muškoga tijela privlače poglede žena?

Ramena
Mnoge žene 'otkidaju' na muška ramena, jer smatraju da je to najmuževniji dio muškarčeva tijela. Posebno vole kad su na ramenima vidljivi jasno definirani mišići. To u njima budi osjećaj sigurnosti i zaštite. Široka ramena njima pokazuju da je riječ o snažnom i muževnom muškarcu koji će se moći brinuti za njih.

Torzo
Pogled na dobro građen muški torzo ženama oduzima dah i budi im poriv za dodirivanjem. Žene vole prelaziti rukama po lijepom muškom torzu, a posebno ih uzbuđuje kada im se lagano ocrtavaju mišići. A vole li žene dlakava muška prsa ili obrijana? Ovisi od žene od žene.

Usne
Baš kao i muškarci, i žene vole punije usne, jer one djeluju senzualno i privlačno. Čim žena primijeti lijepe usne na muškarcu, u njoj se budi želja za ljubljenjem i maženjem. Pune muške usne koje se blago naziru u bradi od tri dana za žene su pravi 'okidač' uzbuđenja i seksualne želje.

Jezik
Iako jezik nije nešto što se uočava na prvi pogled, za žene ima važnu vrijednost. Zašto? Upravo jezik je odgovoran za brojne užitke u seksu. Ženama nije toliko važan izgled jezika, ali im je iznimno važno da se njihov partner njime zna dobro služiti.



Bicepsi
Ženama nema ničeg ljepšeg od pogleda na lijepo izražene muške bicepse. Oni ukazuju na njegovu snagu i muževnost. Osim toga, lijepo definirani bicepsi ženama pokazuju i da se brinete za vlastito tijelo, a žene vole muškarce koji se znaju brinuti za razne stvari.

Stražnjica
Jednako kao što muškarci promatraju ženske stražnjice, i žene pozorno gledaju muške. Na cijeni su čvrste stražnjice srednje veličine čiji se mišići prilikom hoda stežu. Za žene je to vrlo erotičan prizor koji im budi seksualnu maštu.

Penis
Kad naiđe muškarac koji im se učini privlačan, žene će neprimjetno skrenuti pogled na njegovo međunožje. Iako ne mogu puno vidjeti, ipak će naslutiti što se tamo krije. Prema nekim istraživanjima, žene više vole veće penise. Međutim, svakoj je ženi puno važnija tehnika.

Bokovi
Bokove ne vole samo muškarci. I žene za vrijeme seksa vole osjetiti pod rukom čvrst i lijep muški bok. Način na koji se muški bokovi pokreću dok hoda ženama je vrlo privlačan. To je još jedna od stvari koja u ženskim očima ima muževno značenje.

Ruke
Veliki muški dlanovi i njegovani prsti ženama su neodoljivo seksi. Muške ruke za mnoge su žene sinonim muškosti. Osim što su to ruke koje ih dodiruju, to su i ruke koje rade te zarađuju za život. Muške ruke u ženskim očima imaju višestruku simboliku i ženama je jako važno da budu čiste i njegovane.

Izvor:tportal.hr

Cure, jel ovo istina? Potvrdite nam ovo.. :D
Većina muškaraca često voli vježbati onaj dio tijela koji žene vole odnosno zapažaju.. ;)

Objavljeno 22.12.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji35komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji35komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija