Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Do super forme u samo 5 tjedana by Brle

Pozz svima 

Evo bloga i mojeg iskustva 

Prije 2 mjeseca sam vidio extremov blog o malo drugačijem načinu treniranja ( govorim o intervalnom treningu ) i pomislio "pa mogao bih malo ostaviti girje, bar na neko vrijeme". Pošto ponekad imam izlike i nedostatak motivacije za trening ovaj način treniranja me zaintrigirao. Tako je sve započelo , 1. trening sam odradio kao superman , ali tek nakon 3. treninga sam osjetio zašto je ovaj način treniranja tako težak ( povećavanje rada i smanjenje odmora ).

Kao što vidite, tek kad čovjek nešto isproba shvati da to i nije tako jednostavno.

Trening

Dok sam odrađivao preostale treninge najviše sam se patio sa elevated i clapping push ups-ima. Smatram također da su mi podlaktice dosta slabe , pa sam ponekad imao problema sa inverted row. Noge su mi nešto jače od ostatka tijela pa idući tjedan krećem sa pistol squat tj. čučanj sa jednom nogom. Core ću raditi intervalno , a nadam se da će i druga girja od 24 kg stići na moja vrata tako da ruke budu boljele.

Prehrana

Tijekom ovog perioda sam popravio prehranu i šta je i najbitnije pridržavao sam se te prehrane , 2 ili 3 puta sam pojeo sendvič neki. Alkohol sam prestao konzumirati tako da sam na tome imao i neke novčane koristi. A sad nešto o cjelokupnoj prehrani , povećao sam sve šta sam mogao UH , P i M. Prehrana mi se bazirala na zobenim pahuljicama, riži , tjestenini , piletini ( prsima ), slatkovodnim i morskim ribama , jajima i orašastim plodovima. Nije bilo whey-a.

Primjer jelovnika :

1. Doručak : 150 g zobenig i 2-3 jajeta

2. MO : 100 g riže

3. Ručak : 100 g riže sa 100-150 g prsa i nekog povrća

4.PreWM: 100 tjestenine  i 100-200 g graha

5.PWM : 200-250 g prsa i 100-130 g tjestenine sa prilogom

6.Zadnji obrok : Uzmem si neke orašaste plodove , a ponekad pojedem i zobene 50-100 g

Vidite i sami da mi prehrana i dalje nije sređena koliko bi ja to htio,  zbog financija 

( skupljam za drugu girju ) , ali i mog vrlo malog đeparca s kojim ja ne mogu sebi kupovati stvari kao što mogu zaposleni ljuda sa većim plaćama itd. .

Zaključak

Kao prvo želim poboljšati prehranu iako sam dobio oko 1.5-2 kg i trenutačno težim oko 74 kg , dok sam prije ovog petotjednog treninga težio 72 kg. Prijatelj iz razeda koji se bavim amaterskim bb mi stalno govori da si kupim neki mass gainer jer nikako da dobijem na težini. 

( On ne razumije da ja ne želim biti lik od 100 kg koji nemože napraviti niti jedan muscle up ili čučanj na jednoj nozi. Kaže mi da može dići 120 kg na čučnju , a ja njemu kažem napravi jedan čučanj na jednoj nozi on pokuša i doslovno padne na pod.) 

Zahvalio bih se tortici koja je samnom podjelila svoja iskustva  i naravno gospodinu Daliboru što je podjelio svoje znanje s nama i to besplatno.

Slikice budu došle 2013 !

Hvala vam, vaš Brle

Moja motivacija

Objavljeno 24.11.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija